Чорна осетрова ікра дикого вилову калуга – 100 грам жерстяна банка
2,800.00 грн
Сировина для виробництва: осетрова риба калуга
Доступно за замовленням
Опис
„В людині, яка їсть ікру, тому що йому захотілося, більше простоти,
ніж в тому, що їсть ячмінні пластівці з принципу.“
— Гілберт Честертон англійський християнський мислитель, журналіст та письменник 1874 – 1936
Чорна ікра порід осетрових калуга
Зовнішній вигляд: ікра одного виду риб, ікринки чисті, цілі, однорідні за кольором.
Консистенція: ікринки пружні, зі злегка вологою або сухою поверхнею, відділяються одна від одної.
Колір: темно-сірий з зеленуватим або золотистим відливом.
Смак: приємний, характерний ікрі даного виду риби. Розмір зерна: 2.5-2.8 міліметрів.
Гатунок: вищий – преміум. Спосіб отримання ікри: забійна.
Вилов: дикий. Виготовлена зі свіжої сировини в місці вилову. Не піддавалась заморожуванню.
Посол: помірний.
Пакування: метал банка.
Консервант: ЛИВ-1.
Термін зберігання: до 9 місяців.
Температура зберігання: від – 2°С до – 4°С.
Термін зберігання: до 3 місяців.
Температура зберігання: + 4°С.
100 грам осетрової ікри калуги в жерсть баночці виробництва IMPERIAL.
Додаткова інформація
Вага | 0.100 кг |
---|