Головна » Магазин » Морепродукти » Креветки » Креветка аргентинська в панцирі без голови 30-55 с/м (2 кг)

Креветка аргентинська в панцирі без голови 30-55 с/м (2 кг)

395.00 грн

Ціна: за 1кг

Дика аргентинська червона креветка (Argentine Red Shrimp).
Свіжоморожена.
Без голови. Без льоду!
Тільки суха заморозка.
Розмір 30/55 (30-55 шт на 1 кг).

Опис

Аргентинська креветка (Hymenopenaeus muelleri) має м’ясо з щільною текстурою і солодким, як у омара, маслянистим ароматом. При варінні м’ясо креветки стає біло-рожевого кольору.

Дика аргентинська червона креветка мешкає в холодних водах уздовж південно-західного узбережжя Атлантики від Бразилії до Аргентини. Зазвичай креветка мешкає на глибині близько 100 метрів і видобувається на мілководді на глибині близько 25 метрів.

Голова аргентинської креветки невелика в порівнянні зі спинною частиною, яка і вживається в їжу.

Ікру креветка не виношує, відразу розкидаючи її в товщу води.

Останні років десять аргентинська креветка – безпосередній конкурент російської північній (далекосхідної) креветки на японському ринку. Японці, які споживають м’ясо аргентинської креветки в сирому вигляді, характеризують її як більшу, але менш смачну для сироїдіння.

Зріс попит на аргентинську креветку і на європейському ринку. Це пов’язано з порівняно великими розмірами аргентинської креветки, презентабельність яких важлива в торгівлі і кулінарії.

Аргентинська червона креветка може досягати розміру в 20 – 25 см, і важити 30 – 40 г. Зростає креветка швидко. Веде придонний спосіб життя.

Аргентина за деякими даними, навіть стала розробляти нові місця промислу креветки. І витрати на розробку цього промислу, за прогнозом Аргентинського національного науково-дослідного інституту рибальства (INIDEP), виправдалися.

Аргентинська креветка видобувається з вересня по березень. Її популяції непостійні і залежать від умов навколишнього середовища та переміщень.

Ідеально підходить для любителів морепродуктів. Легка в приготуванні. Чудова для гриля.

На замітку покупцю!

Шановний покупець! Хочемо підкреслити, що аргентинська креветка – дика, тобто, знаходиться в природному середовищі існування з природним харчуванням.

Креветка – придонний океанічний житель, тому з їжею в її організм потрапляє пісок і дрібні камені. Особливості будови аргентинської дикої креветки такі, що її стравохід розташований по центру верхньої частини спини (візуально він розпізнається як темна смуга).

Тому при обробленні креветки необхідно цей стравохід прочищати / промивати щоб уникнути попадання в їжу дрібного сміття, який не є м’ясом креветки.

 

Замовити і купити аргентинську креветку з доставкою, можна в нашому інтернет-магазині.

У нас тільки свіжі і дуже смачні морепродукти! Купити морепродукти магазині ІКРА24.


Харчова цінність і хімічний склад

Склад продуктуМакроелементи
Вода 75.3 g
Вуглеводи 0 g
Харчові волокна 0 g
Жири 1.7 g
Білки 20.6 g
20.6 g 0,34
Холестерин 210 mg
Зола 2.4 g
Калій, K 220 mg
Кальцій, Ca 70 mg
Магній, Mg 50 mg
Натрій, Na 540 mg
Фосфор, P 225 mg
Енергетична цінність: 98 kcalМікроелементи
Від Вуглеводів 0
Від Жирів 15.3
Від Білків 82.4
Залізо, Fe 1.8 mg

 

Додаткова інформація

Вага2 kg

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Креветка аргентинська в панцирі без голови 30-55 с/м (2 кг)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *