Краб камчатський в/м фаланга мала (чищена)

Немає в наявності

Розмір фаланги: малий.

Довжина фаланги: 10-12 см.

Глазур: 7-10%.

Категорії: ,
Позначки: ,

Опис

М’ясо камчатського краба вареноморожене. Натуральний преміум продукт.

Делікатес. Цього краба, цінуючи у всьому світі за вкрай смачне дієтичне м’ясо, також називають камчатським. Його ловлять біля берегів Камчатки та Аляски, в водах Тихого океану і Берингового моря. М’ясо королівського краба не тільки смачне, але й дуже корисне, наприклад, при недокрів’ї чи поганому зорі.Опис

Камчатський краб (лат. Paralithodes camtschatica) – це дуже корисні і смачні ласощі.

Для того, щоб зберегти камчатського краба свіжим, м’ясо заморожують відразу після оброблення. Ви можете купити м’ясо камчатського краба (без панцира, 1-я фаланга) в інтернет-магазині «ІКРА24» з доставкою й за низькими цінами.

М’ясо камчатського краба – делікатес дивно легкого приготування: фаланги просто варять у солоній воді. З м’ясом краба можна поекспериментувати: додати в салат, суп, суші, роли, нафарширувати пасту, курку. Смак м’яса камчатського краба чудовий. Крабовое мясо низькокалорійне, корисно для шкіри, серця, судин.

М’ясо камчатського краба має унікальний смак, прекрасні дієтичні властивості та простоту приготування, адже фаланги вже очищені і готові до вживання.

Кінцівки краба, можна купити практично в будь-якому спеціалізованому магазині. Оцінили споживачі це м’ясо за його м’який делікатесний смак, простоту в приготуванні, а також широку сферу застосування. З кінцівок краба готують велику кількість найрізноманітніших і смачних страв, а основним способом приготування є варіння в підсоленій воді. Крабове м’ясо цінують за його високу калорійність, насиченість різними поживними речовинами і вітамінами, яких дуже не вистачає сучасним людям. І саме живильне м’ясо знаходиться саме в кінцівках краба. Використовують його для приготування салатів, других страв, супів і інших делікатесів.

Купити камчатського краба з доставкою. магазин морепродуктів “ІКРА24”.

У нас тільки свіжі морепродукти! Купити морепродукти магазині ІКРА24.

 

Харчова цінність та хімічний склад

М’ясо цього виду краба вважається делікатесом в усьому світі. У ньому мало жиру, зате багато білка, йоду, заліза, вітамінів, амінокислот. Вжите в їжу м’ясо королівського краба несе користь для мозку, підвищує зір, допомагає при захворюваннях серцево-судинної системи, недокрів’ї, бере участь в синтезі ДНК.

У готовому вигляді м’ясо дуже ніжне, соковите і трохи солодкувате на смак. Королівського краба можна подавати до столу у відвареному вигляді з різними соусами, а також смажити, додавати його м’ясо в салати, до макаронних виробів.

Якщо ви хочете купити варено-морожене м’ясо краба, фаланги або клешні, то даний продукт вже готовий до вживання. Краби варяться на кораблі в морській воді і заморожуються. Щоб почати їсти краба – просто необхідно розморозити або обіллєте м’ясо окропом. Для приготування салатів найчастіше використовується варено-морожена локшина краба, друга фаланга. Всі інші частини крабів є самодостатньою стравою з високим вмістом білка. Якщо ви будете варити вареного краба, то в ньому не залишиться ні вітамінів, ні мінералів. Варять тільки свіжоморожених крабів та омарів.

Склад:

м’ясо краба, вода питна, сіль кухонна.

100 г продукту містять: білок 10,2 г, жири 0,6 г, вуглеводи 1,2 г. Калорійність 51 ккал. Термін зберігання не більше 24 місяців при температурі -18 С, продукт не містить консервантів, готовий до вживання.

Додаткова інформація

Стан продукту

Свіжоморожений

Тип упаковки

Вакуумний пакет

2 відгуки для Краб камчатський в/м фаланга мала (чищена)

  1. Выписки по недвижимости ЕГРН в Контур.Фокус

    Полезные свойства крабового мяса Мясо краба — настоящая кладовая здоровья. Оно богато белком при минимуме углеводов. В нем содержится полный набор витаминов (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, PP), а также множество макро- и микроэлементов (йод, кальций, магний, натрий, калий, фосфор, железо, селен, цинк). Крабовое мясо очень полезно для улучшения работы мозга и сердечно-сосудисто системы. Этот диетический продукт будет полезен спортсменам и всем, кто заботится о своей фигуре Всем известно, что регулярное употребление в пищу свежих морепродуктов положительно сказывается на здоровье человека и его продолжительности жизни. Мясо камчатского краба — известный деликатес и полезный диетический продукт. Он обладает превосходными вкусовыми качествами, легок в приготовлении и сочетается с большим количеством разнообразных продуктов. Мы предлагаем варёно-мороженное мясо камчатского краба, полученное путем переработки (очистки от хитина) ног и клешней крабов. Самые современные технологии, используемые на нашем промысловом корабле-заводе, такие как шоковая заморозка и техническая глазурь, позволяют доставить на ваш стол крабовое мясо самого высокого качества, сохранившего отменные вкусовые и полезные свойства.

  2. Руслана

    Краб камчатський або королівський (Paralithodes camtschatica – лат.) – морський делікатес, який славиться неповторним приємним смаком і високими поживними якостями. Якщо ви вирішите купити м’ясо краба консервованого, що витягли з найбільших фаланг ракоподібних, то зможете оцінити всі його переваги.

Додати відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *