Тушка бичка без шкури в’ялена з перцем, вагова
Вага 1кг.
Чорне море, Азовське море, Дніпро, Дністер. Останнім часом відзначено розширення ареалу проживання Бичков за рахунок розселення в річках більш північних широт, аж до Волхова і Сев.Двіни.
Опис
Бичок, Бичкові належать до донних прибережних риб. Мають довгасте вкрите лускою тіло, велику широку голову, великі, близько розташовані один до одного очі, два верхніх плавника), внизу – присосок, що виникла від зрощення черевних плавників. За допомогою цієї присоски вони прикріплюються до придонних каменів і досить міцно утримуються навіть у сильний шторм.
Поживна цінність
Хімічний склад: волога: 70%; жир: 2%; білок – 17,5; Мікроелементи на 100 г: хлор: 165.0 мг, молібден: 4.0 мкг, нікель: 6.0 мкг, фтор: 430.0 мкг, хром: 55.0 мкг, цинк: 700.0 мкг.
Кулінарне використання
М’ясо використовується в здебільшого для смаження і консервування, так як риба дуже ніжна і при тепловій обробці погано зберігає форму. Консервована форма кулінарної обробки увічнена ще древніми еллінами (греками) стараннями відомого шанувальника і сподвижника Аркадія Ісаковича Райкіна.
Додаткова інформація
Виробник: | |
---|---|
Гатунок | Перший |
Стан продукту | В'ялена |
Категорія продукту | Бичок |
Відгуки
Відгуків немає, поки що.