Головна » Магазин » Морепродукти » Креветки » Креветка гренландська в панцирі вар/мор Pandalus Borealis 90-120

Креветка гренландська в панцирі вар/мор Pandalus Borealis 90-120

290.00 грн

Ціна: за 1кг

Варено-морожена. Без льоду! Тільки суха заморозка. Розмір 90/120 (90-120 шт на 1 кг).

Опис

Дика гренландська креветка

Варено-морожена. Без льоду! Тільки суха заморозка. Розмір 90/120 (90-120 шт на 1 кг).

Дика атлантична креветка (Pandalus Borealis) – попередньо відварена і заморожена. Креветка низько калорійна. Має низький вміст жирів і високий вміст білка (близько 19 % /100 г).

Вилов дикої креветки

Холодноводна гренландська креветка мешкає в природному середовищі і на 100% є дикою. Гренландська креветка містить хороші дози вітаміну А, кальцію, калію, фосфору, що робить її необхідним інгрідієнтом здорового раціону.

Вилов гренландской дикої креветки відбувається в холодних океанічних водах біля берегів Гренландії.

Обробка гренландської креветки

Після вилову, морського раку із загону десятиногих ракоподібних, його ошпарюють (не варять) окропом для дезінфекції та збільшення термінів зберігання, потім його піддають глибокому заморожуванню.

Дику атлантичну креветку заморожують безпосередньо на борту судна, в необробленному вигляді, а 5-ти кілограмові ящики, потім упаковують на підноси під вакуумом і розміщують в 500-грамові і кілограмові картонні коробки.

Для того щоб м’ясо гренландской дикої креветки сприятливо впливало на здоров’я споживача, служба регулювання харчування забороняє використання трифосфатів і інші добавки, поглинаючих зайву воду, щоб надати ваги креветці.

Властивості і цінність дикої атлантичної креветки

М’ясо креветки є гарною альтернативою іншим видам м’яса (червоного м’яса і м’яса птиці). Воно відрізняється високою харчовою цінністю і лікувальними властивостями.

Гренландська дика креветка багата амінокислотами і мінералами. Жири гренландської холодноводної креветки містять поліненасичені жирні кислоти. Омега-3 кислоти знижують рівень холестерину в крові людини і ризик серцево-судинних захворювань.

Як приготувати гренландських креветку

Якщо говорити про способи приготування, то їх безліч. Гренландська креветка відмінно підійде як для салатів, закусок, так і гарячих страв, наприклад, супів.

Але найвідоміше споживання даного продукту – це в чистому вигляді. Тобто Креветки будуть вже повністю готові до вживання після розморожування і не зажадають додаткової термообробки. Не слід їх варити, так як м’ясо стане гумовим і втратить смак. Просто для того щоб розігріти креветки, досить залити їх гарячою водою на 2-3 хвилини.

Це вишукане і досить рідкісне блюдо чудово доповнить ваш святковий стіл і принесе частинку блакитного океану. Смачного!

Замовити і купити гренландських креветок з доставкою, можливо в нашому інтернет-магазині.

У нас тільки свіжі і дуже смачні морепродукти! Купити морепродукти магазині ІКРА24.


Харчова цінність і хімічний склад

Склад продукту

Макроелементи

Вода 75.3 g
Вуглеводи 0 g
Харчові волокна 0 g
Жири 1.7 g
Білки 20.6 g
20.6 g 0,34
Холестерин 210 mg
Зола 2.4 g
Енергетична цінність: 98 kcal
Від Вуглеводів 0
Від Жирів 15.3
Від Білків 82.4
Калій, K 220 mg
Кальцій, Ca 70 mg
Магній, Mg 50 mg
Натрій, Na 540 mg
Фосфор, P 225 mg

Мікроелементи

Залізо, Fe 1.8 mg

Кулінарне використання

Креветка готується у вареному вигляді (як очищена, так і неочищена), свіжа, морожена і консервована. Варені креветки повинні бути твердими і блискучими і мати свіжий запах та колір. Існує величезна кількість рецептів страв з використанням креветок, проте найбільші споживачі креветок – це любителі пива.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Креветка гренландська в панцирі вар/мор Pandalus Borealis 90-120”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *