ІКРА ЧЕРВОНА ЛОСОСЕВА ГОРБУШІ – ОХОЛОДЖЕНА – СОРТ 1 КОНТЕЙНЕР 500 ГРАМ
1,300.00 грн
На думку гурманів і знавців, найвишуканішої і ніжної є саме ікра горбуші . Смак і аромат ікри горбуші морської , досить насичений, але в той же час ніжний. дуже консервативний та подобається більшості.
Немає в наявності
Опис
Червона ікра горбуші порід лососевих риб смачний і надзвичайно корисний продукт
Сировина для виробництва: лососева риба горбуша (Oncorhynchus gorbuscha)
Вилов: дикий.
Зовнішній вигляд: ікра одного виду риби, ікринки чисті, цілі (відсутність луснувших зерен), зерно в зерно, насичений і однорідний колір, без плівок і згустків крові.
Консистенція: ікринки однакові за розміром і кольором, пружні але ніжні, зі злегка вологою і сухою поверхнею, розсипчасті (відокремлюються одне від одної), при натисканні легко лопаються і утворюється сік з приємним смаком. характерний ікрі даного виду риб.
Смак: морський аромат, досить насичений, але в той же час ніжний з солодкуватим присмаком, характерний ікрі порід лососевих горбуші (без сторонніх смаків, різкого рибного запаху та гіркуватості), є універсальним і подобається більшості.
Оболонка зерна: ніжна (не шкурить).
Розмір зерна: близько 4 мм.
Колір зерна: яскраво-оранжевий.
Кількість ікринок на кілограм: 1500 шт.
Посол: малосольний.
Стан: Охолоджене
Гатунок: стандарт.
Вага: 500 грам (самого продукту).
Види фасування: вагова, на вагу, пластикова тара, пластикове відро.
Пакування: герметична упаковка завдяки якій зручно зберігати ікру після її відкриття.
консервант: (Сорбінова кислота – витяжка з горобини) сприяє кращому збереженню щільності оболонки (сухості) ікри і смакових якостей в процесі її зберігання, 100% натуральна та корисна.
Склад: ікра горбуші, сіль, сорбінова кислота.
Умови зберігання
Температура зберігання: від – 4°С до – 2°С.
Термін зберігання: 9 месяців.
Температура зберігання: + 4°С.
Термін зберігання: 1 месяць.
Харчова та енергетична цінність ікри горбуші: в 100 грам продукту
Білок: 30,6 грам;
Жир: 11,5 грам;
Вуглеводів: 1 гр;
Вітаміни: А — 0,25 мг; В 1 — 0,5 мг; В 2 — 0,4 мг; PP — 1,4 мг; С — 2,5 мг;
Калорійність: 230 ккал.
Опис позиції
Ікра зерниста охолоджена горбуші – одна з найпоширеніших різновидів ікри риб порід лососевих . Її можна впізнати по – світло помаранчевим, блискучим та круглим ікрінкам, діаметр яких досягає п’яти міліметрів.
Ікра горбуші універсальна – це гарний вибір, як для ранкового бутерброду в повсякденному житті (вона живильна і зарядить Вас енергією на весь день), так і для різних свят.
Ікра лососева корисна для вагітних, дітей. Міститься в ній залізо сприяє підвищенню гемоглобіну, магній запобігає судоми ікроножних м’язів, фолієва кислота необхідна для розвитку всіх органів і тканин та кровотворення.
Ікру горбуші можна сміливо назвати природними ліками, яка повинна бути присутнім в нашому раціоні харчування.
Обирати ікру зернисту горбуші краще в пластиковому контейнер. Через нього легше доглядати за зовнішнім виглядом якість лососевої ікри. Вона має ідеальні зернятка – цільні, без м’ятих боків, які щільно прилягають одне до одної.
Коли Ви відкриєте баночку ікри горбуші, і не з’їсте її відразу, то поставте її в холодильник і постарайтеся з’їсти в найближчі десять днів.
Ікра свіжа, охолоджена (не зазнала заморожування), без рідини, слабосолона, з природним – корисним консервантом.
Корисні властивості червоної ікри лососевої горбуші: За своїми поживними якостями та хімічним складом дійсно унікальна. Має в своєму складі легкозасвоювані білки – 32%, лецитин – біологічно цінну речовину, мінеральні солі: кальцій, йод і фосфор, вітаміни групи В, а також вітаміни A, D, E, фолієву кислоту. Не має шкідливих жирів і вуглеводів.
Охолодженій ікрі без консервантів ні як не обійтися!
Всі риб’ячі консерви в жерстяних банках проходять процедуру стерилізації, а ось до охолодженої вагової лососевої червоної ікри, така технологія обробки не може бути застосована -дуже ніжна і делікатна ікра, вона при нагріванні перетвориться в неапетитну кашоподібну форму. Єдиний варіант зберегти ікру до Новорічних свят і наступного нересту – додати консервант (e-200) і розфасувати під вакуумом в герметичну пластикову або скляну упаковку. Можна виготовити Російську лососеву ікру і без консерванту, але зберігатися вона буде тільки чотири місяці. Ікра зберігається дванадцять місяців без глибокої заморозки за умови додавання в неї консерванту сорбінової кислоти, такий делікатес можна купувати цілий рік. Консервант в ікрі – не наша примха, а необхідність, викликана особливостями продукту.
Ми ретельно стежимо за якістю ікри лососевих і гарантуємо корисність одержуваної Вами делікатесного продукту харчування.
Не містить різних хімічних консервантів.
Тільки справжня ікра по-справжньому смачна і приносить користь Вам і Вашій родині, гарантує справжнє задоволення смаком, дає силу та енергію.
Додаткова інформація
Вага | 0.5 кг |
---|
Відгуки
Відгуків немає, поки що.