Камбала Йорж (Мурманська) в’ялена риба
900.00 грн
Вага: 1кг
Відрізняється від звичайної в’яленої камбали жирністю м’яса, ароматом і смаком, саме м’ясо камбали йорж багате на смакові відтінки. За смаком нагадує в’ялену ікру вобли або Галагана (в’ялена ікра кефалі). Виловлена в Мурманську, відмінна просушка
Немає в наявності
Опис
В’ялена камбала йорж готується шляхом соління і повільного висушування при температурі не перевищує 20 – 25 ° C. У комплексі з повільним зневодненням, впливом сонячного світла і попередніми послом риби, тканини ущільнюються, просочуються жиром і набувають неповторний смак.
Додаткова інформація
Виробник: | |
---|---|
Консервант | Немає |
Гатунок | Перший |
Пакування | Вакуумний пакет |
Стан продукту | В'ялена |
Категорія продукту | Камбала |
Відгуки
Відгуків немає, поки що.