Головна » Магазин » Морепродукти » Креветка аргентинська в панцирі с/м 21-30 (2 кг)

Креветка аргентинська в панцирі с/м 21-30 (2 кг)

620.00 грн

Немає в наявності

Опис

Аргентинська креветка в панцирі

Аргентинська креветка в панцирі варено морожена в упаковці 2 кг. Цей делікатес оцінять, як прості шанувальники морепродуктів, так і справжні гурмани. Лангустіни унікальні насамперед своїм походженням, виловлюються вони на аргентинському узбережжі, досягають вражаючих розмірів, мають тонкі, кільцеподібні клешні.

Ці креветки спочатку червоного кольору. Лангустіни заморожуються відразу після улову з використанням методу шокової заморозки. У пачці креветки упаковані в нечищеному вигляді. Одна упаковка аргентинської креветки містить 2 кг продукту, мінімальне замовлення-1 упаковка .. Ціна на цей делікатес досить висока, але смак креветок і якість м’яса її повністю виправдовують.

У складі м’яса цих креветок міститься велика кількість корисних речовин. М’ясо лангустинів – природне джерело жирів, білків і цілого переліку корисних елементів, таких як: залізо, фосфор, селен, цинк. Сто грам креветок містить 33% добової норми міді і йоду, 10% кальцію, 20% магнію. Лангустіни стануть чудовим доповненням святкових страв і відмінно додадуть смакових фарб страв правильного харчування.

Завдяки своєму ніжному, вишуканому смаку лангустіни впевнено займають одну з лідерських позицій у переліку морських делікатесів. Основна частка м’яса міститься в хвості. Лангустін стає кулінарною стравою, пройшовши три етапи обробки: його потрібно зварити, очистити, вийняти м’ясо, гармонійно додати страву і оформити його в презентацію.


Зведена таблиця розмірів Аргентинських креветок:

Розмір L1 (10/20 штук на 1 кілограм, середня довжина 20-25 см)
Розмір L2 (20/30 штук на 1 кілограм, середня довжина 15-20 см)
Розмір L3 (30/40 штук на 1 кілограм, середня довжина 11-15 см)
Розмір C1 без голови (35/55 штук на 1 кілограм)


Перед тим як очищати креветки, їх необхідно на пів хвилини занурити в киплячу воду. Їх колір при варінні, як правило, не змінюється. Лангустів потрібно готувати обережно: якщо перетримати їх в окропі, є ризик що м’ясо стане жорстким.

Придбати лангустіни – означає точно не помилитися з частуванням для гостей. У кулінарії представлена різноманітна кількість страв, зіркою яких можуть стати лангустіни: це і вишукані закуски, і салати. М’ясо цих креветок роблять основним інгредієнтом в равіолі та японських ролах. Доставка по новій пошті і так само у нас доставка кур’єра по Києву та Одесі.