Краб камчатський перша фаланга в/м (чищена)
2,744.00 грн
М’ясо камчатського краба варено-морожене.
Вага близько 1 кг.
Натуральний преміум продукт.
Перша фаланга велика.
Довжина фаланги 10-12 см. Глазур 7-10%.
Делікатес. Цього краба, якого цінують в усьому світі за вкрай смачне дієтичне м’ясо, також називають камчатським. Його ловлять біля берегів Камчатки та Аляски, у водах Тихого океану та Берингового моря. М’ясо королівського краба не тільки смачне, але й дуже корисне, наприклад, при недокрів’ї та поганому зорі.
Доступно за замовленням
Опис
Камчатський краб (лат. Paralithodes camtschatica) – це дуже корисні та смачні ласощі.
Для того, щоб зберегти камчатського краба свіжим, м’ясо заморожують відразу після оброблення. Ви можете купити м’ясо камчатського краба (без панцира, 1-я фаланга) у інтернет-магазині «Рибка» з доставкою та за низькими цінами.
М’ясо камчатського краба – делікатес, який на диво легко приготувати: фаланги просто варять у солоній воді. З м’ясом краба можна поекспериментувати: додати у салат, суп, суші, роли, нафарширувати пасту, курку. Смак м’яса камчатського краба чудовий. Крабове м’ясо низькокалорійне, корисно для шкіри, серця, судин.
М’ясо камчатського краба має неповторний смак, прекрасні дієтичні властивості та нескладне у приготуванні, адже фаланги вже очищені та готові до вживання.
Кінцівки краба можна купити практично в будь-якому спеціалізованому магазині. Споживачі цінують це м’ясо за його м’який делікатесний смак, легкість у приготуванні, а також широку сферу застосування. З кінцівок краба готують велику кількість найрізноманітніших та смачних страв, а основним способом приготування є варіння в підсоленій воді. Крабове м’ясо цінують за його високу калорійність, насиченість різними поживними речовинами та вітамінами, яких дуже не вистачає сучасним людям. І найбільш поживне м’ясо знаходиться саме у кінцівках краба. Використовують його для приготування салатів, других страв, супів та інших делікатесів.
Купити камчатського краба з доставкою. Магазин морепродуктів «ІКРА24».
У нас тільки свіжі морепродукти! Купити морепродукти у магазині «ІКРА24».
Харчова цінність і хім. склад
М’ясо цього виду краба вважається делікатесом в усьому світі. У ньому небагато жиру, але досить багато білка, йоду, заліза, вітамінів, амінокислот. Вжите в їжу м’ясо королівського краба несе користь для мозку, підвищує зір, допомагає при захворюваннях серцево-судинної системи, недокрів’ї, бере участь в синтезі ДНК.
У готовому вигляді м’ясо дуже ніжне, соковите та трохи солодкувате на смак. Королівського краба можна подавати до столу у відвареному вигляді з різними соусами, а також смажити, додавати його м’ясо у салати, до макаронних виробів.
Якщо ви хочете купити варено-морожене м’ясо краба, фаланги або клешні, то даний продукт вже готовий до вживання. Краби варяться на кораблі в морській воді і заморожуються. Щоб почати їсти краба – просто необхідно розморозити або занурити м’ясо в окріп. Для приготування салатів найчастіше використовується варено-морожена локшина краба, друга фаланга. Всі інші частини крабів є самодостатнім стравою з високим вмістом білка. Якщо ви будете варити вареного краба, то в ньому не залишиться ні вітамінів, ні мінералів. Варять тільки свіжоморожених крабів та омарів.
Склад: м’ясо краба, вода питна, сіль кухонна.
100 г продукту містять: білок 10,2 г, жири 0,6 г, вуглеводи 1,2 г. Калорійність 51 ккал. Термін зберігання не більше 24 місяців при температурі – 18 С, продукт не містить консервантів, готовий до вживання.
Додаткова інформація
Стан продукту | Свіжоморожений |
---|---|
Пакування | Вакуумний пакет |
Відгуки
Відгуків немає, поки що.