Головна » Магазин » Морепродукти » Краби » Краб камчатський перша фаланга в/м (чищена)

Краб камчатський перша фаланга в/м (чищена)

М’ЯСО камчатського краба.
ДЕЛІКАТЕС ДИВОВИЖНО ЛЕГКОГО ПРИГОТУВАННЯ.
Фаланги ПРОСТО варять у солоній ВОДІ.

Опис

Короткий опис

М’ясо камчатського краба варено-морожене

Натуральний преміум продукт. Перша фаланга камчатського краба.

Перша фаланга велика.

Довжина фаланги 10-12 см. Глазур 7-10%.

Делікатес. Цього краба, цінуючи у всьому світі за вкрай смачне дієтичне м’ясо, також називають камчатським. Його ловлять біля берегів Камчатки і Аляски, в водах Тихого океану і Берингової моря. М’ясо королівського краба не тільки смачне, але і дуже корисне, наприклад, при недокрів’ї і поганому зорі.

Опис

Камчатський краб (лат. Paralithodes camtschatica) – це дуже корисна і смачна ласощь.

Для того, щоб зберегти камчатського краба свіжим, м’ясо заморожують відразу після оброблення. Ви можете купити м’ясо камчатського краба (без панцира, 1-а фаланга) в інтернет-магазині «ІКРА24» з доставкою за низькими цінами.

М’ясо камчатського краба – делікатес дивно легкого приготування: фаланги просто варять у солоній воді. З м’ясом краба можна поекспериментувати: додати в салат, суп, суші, роли, нафарширувати пасту, курку.

Смак м’яса камчатського краба чудовий. Крабове м’ясо низькокалорійне, корисне для шкіри, серця, судин.

М’ясо камчатського краба має неповторний смак, чудові дієтичні властивості і простоту приготування, адже фаланги вже очищені і готові до вживання.

Кінцівки краба, можна купити практично в будь-якому спеціалізованому магазині. Оцінили споживачі це м’ясо за його м’який делікатесний смак, простоту в приготуванні, а також широку сферу застосування. З кінцівок краба готують велику кількість найрізноманітніших і смачних страв, а основним способом приготування є варіння в підсоленій воді. Крабове м’ясо цінують за його високу калорійність, насиченість різними поживними речовинами і вітамінами, яких дуже не вистачає сучасним людям. І саме живильне м’ясо знаходиться саме в кінцівках краба. Використовують його для приготування салатів, других страв, супів і інших делікатесів.

Купити камчатського краба з доставкою. Магазин морепродуктів “ІКРА24”.

У нас тільки свіжі морепродукти!

Купити морепродукти в магазині ІКРА24.

Харчова цінність і хімічний склад

М’ясо цього виду краба вважається делікатесом в усьому світі. У ньому мало жиру, зате багато білка, йоду, заліза, вітамінів, амінокислот. Вжите в їжу м’ясо королівського краба несе користь для мозку, підвищує зір, допомагає при захворюваннях серцево-судинної системи, недокрів’ї, бере участь в синтезі ДНК.

У готовому вигляді м’ясо дуже ніжне, соковите і трохи солодкувате на смак. Королівського краба можна подавати до столу у відвареному вигляді з різними соусами, а також смажити, додавати його м’ясо в салати, до макаронних виробів.

Якщо ви хочете придбати варено-морожене м’ясо краба, фаланги або клешні, то даний продукт вже готовий до вживання. Краби варяться на кораблі в морській воді і заморожуються. Щоб почати їсти краба – просто необхідно розморозити або обіллєте м’ясо окропом. Для приготування салатів найчастіше використовується варено-морожена локшина краба, друга фаланга. Всі інші частини крабів є самодостатньою стравою з високим вмістом білка. Якщо ви будете варити вареного краба, то в ньому не залишиться ні вітамінів, ні мінералів. Варять тільки свіжоморожених крабів і омарів.

Склад:

М’ясо краба, вода питна, сіль кухонна.

100 г продукту містить: білок 10,2 г, жири 0,6 г, вуглеводи 1,2 г. Калорійність 51 ккал. Термін зберігання не більше 24 місяців при температурі – 18 С, продукт не містить консервантів, готовий до вживання.

Додаткова інформація

Стан продукту

Свіжоморожений

Пакування

Вакуумний пакет

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Краб камчатський перша фаланга в/м (чищена)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *