Ікра осетрових видів
Існує широко поширена думка, що єдиною ікрою є не пастеризована ікра осетрових видів, яка була злегка підсолена. Ця думка починає охоплювати широкий світ ікри. Ікра осетрових – це значна група чорних ікр, видобутих з різних видів риб, приготованих різними способами. З видів ікри, більш нагадують осетрових, котрі готуються в такий же спосіб, як «Malossol», щоб підкреслити…
Існує широко поширена думка, що єдиною ікрою є не пастеризована ікра осетрових видів, яка була злегка підсолена. Ця думка починає охоплювати широкий світ ікри. Ікра осетрових – це значна група чорних ікр, видобутих з різних видів риб, приготованих різними способами.
З видів ікри, більш нагадують осетрових, котрі готуються в такий же спосіб, як «Malossol», щоб підкреслити їх схожість. Наприклад, вага риби, абсолютно з різними продуктами, які солоні і сильно висушені, як «Боттарга».
Завдяки своїй доступності, ікра осетрових риб широко використовується в азіатській, європейської, американської і, звичайно ж, кухнях Fusion як окремі ласощі, в складі холодних страв, а так само як гарнір для шедеврів гурманам.
Ikra24.in.ua пропонує як червону, так і чорну ікру осетрових, щоб задовольнити бажання будь-якого шеф-кухаря, охоплюючи весь спектр кольорів, розмірів та смаку.