Опис
Ікра зерниста охолоджена кети
Гатунок: Перший
Пакування: кубоконтейнер
Стан: охолоджена
Вид ікри: Кета
Одна з найкращих лососевих делікатесів, вважається найбільш якісною і смачною з усіх видів червоної ікри.
Від інших видів порід лососевих її відрізняють яскраві червонувато-оранжеві, але не такі темні, як у нерки, кижуча або форелі. Розсипчасті, сухі з помірною вологістю, без лопнувших зерен, однорідної маси, міцних, легко відокремлюваних одна від одної великих ікринок до дев’яти міліметрів в діаметрі. Кетова ікра має дуже високі ніжні і вишукані смакові якості. Вона красиво виглядає на святковому столі. Ікру кети нерідко називають «царською» за вищевказані властивості.
Червона ікра кети виробництва відновлює життєві сили організму і рекомендовано тим, кому необхідно підвищити рівень гемоглобіну у крові.
Користь її пояснити легко: ікринка – це «риб’яче яйце», в якому знаходиться все, що закладено природою для повноцінного розвитку зародку, причому в концентрованому вигляді.
Не дивлячись на все корисні властивості ікри лососевої кети і загальне обожнювання, є все-таки кілька моментів, які необхідно враховувати при її вживанні. Безпечна доза – це близько п’яти чайних ложок або 2-3 бутерброда з ікрою за один раз.
Пропонуємо оптом і дрібним оптом ікру кети
Ікра свіжа, охолоджена (не зазнала заморожування), без ікряної рідини, слабосолона, з природним – корисним консервантом.
Корисні властивості червоної ікри лососевої кети:
За своїми поживними якостями та хімічним складом дійсно унікальна. Має в своєму складі легкозасвоювані білки – 32%, лецитин – біологічно цінну речовину, мінеральні солі: кальцій, йод і фосфор, вітаміни групи В, а також вітаміни A, D, E, фолієву кислоту. Не має шкідливих жирів і вуглеводів.
Ікрі без консервантів не обійтися
Всі риб’ячі консерви в жерстяних банках проходять процедуру стерилізації, а ось до охолодженої вагової лососевої червоної ікри, така технологія обробки морепродукту не може бути застосована – дуже ніжні і делікатні ікринки, вона при нагріванні перетворить в неапетитну кашоподібну форму. Єдиний варіант зберегти ікру до Новорічних свят і наступного нересту – додати консервант (Е200) і розфасувати під вакуумом в герметичну пластикову або скляну тару. Можна виготовити лососеву ікру і без консерванту, але зберігатися вона буде тільки чотири місяці. Ікра зберігається дванадцять місяців без глибокої заморозки за умови додавання в неї консерванту сорбінової кислоти.
Такий делікатес можна купувати цілий рік.
Ми ретельно стежимо за якістю ікри лососевих і гарантуємо корисність одержуваного Вами делікатесного продукту харчування.
Не містить різних хімічних консервантів:
Гексаметілентетрамін (уротропін), Варекс-2, ЛИВ-7, Корал, Бензоат натрію, Борна кислота, Бура, Боракс – (Е209, Е211, Е214, Е215, Е216, Е217, Е218, Е219, Е239)
Тільки справжня ікра по-справжньому смачна і приносить користь Вам і Вашій родині, гарантує справжнє задоволення смаком, дає силу та енергію.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.