Головна » Магазин » Червона ікра » Ікра кети » ІКРА ЧЕРВОНА ЛОСОСЕВА КЕТА ОХОЛОДЖЕНА РОСІЯ КАМЧАТКА – СОРТ СТАНДАРТ КОНТЕЙНЕР 250 ГРАМ

ІКРА ЧЕРВОНА ЛОСОСЕВА КЕТА ОХОЛОДЖЕНА РОСІЯ КАМЧАТКА – СОРТ СТАНДАРТ КОНТЕЙНЕР 250 ГРАМ

620.00 грн

Ціна: за 250 грам
Гатунок: стандарт.
Вага: 250 грам (самого продукту).
Види фасування: вагова, на вагу, пластикова тара, пластикове відро.

Пропонуємо до Вашого столу сахалінську і камчатську далекосхідну ікру кети.
Ікра свіжа, охолоджена (не зазнала заморожування), без икряної рідини, слабосолона, з природним – корисним консервантом.

Опис

Червона ікра порід лососевих кети

Ікра зерниста охолоджена кети – одна з найкращих лососевих делікатесів, вважається найбільш якісною і смачною з усіх видів червоної ікри.
Від інших видів порід лососевих її відрізняють яскраві червонувато-оранжеві, але не такі темні, як у нерки, кижуча або форелі, розсипчасті, сухі з помірною вологістю. Без лопнувших зерен, однорідної маси, міцні, легко відділяються одна від одної великі икринки до дев’яти міліметрів в діаметрі. Кетова ікра має дуже високі ніжні і вишукані смакові якості. Вона красиво виглядає на святковому столі. Ікру кети нерідко називають «царської» за вищевказані властивості.
Червона ікра кети відновлює життєві сили організму і рекомендується тим, кому необхідно підвищити рівень гемоглобіну у крові

Користь її пояснити легко

Ікринка – це «риб’яче яйце», в якому знаходиться все, що закладено природою для повноцінного розвитку зародку, причому у концентрованому вигляді.
Незважаючи на всі корисні властивості ікри лососевої кети і загальне обожнювання, є все-таки кілька моментів, які необхідно враховувати при її вживанні. Безпечна доза – це близько п’яти чайних ложок або 2-3 бутерброда з ікрою за один раз.

Властивості ікри лососевої кети

За своїми поживними якостями та хімічним складом дійсно унікальна. Має в своєму складі легкозасвоювані білки – 32%, лецитин – біологічно цінну речовину, мінеральні солі: кальцій, йод і фосфор, вітаміни групи В, а також вітаміни A, D, E, фолієву кислоту. Не має шкідливих жирів та вуглеводів.

 Ікрі без консервантів ні як не обійтися!

Консерви в жерстяних банках проходять процедуру стерилізацію, а ось до охолодженої ваговій лососевої червоної ікри, така технологія обробки море продукту не може бути застосована -дуже ніжна і делікатна ікринки, вона при нагріванні перетвориться в неапетитну кашоподібну форму. Єдиний варіант зберегти ікру до Новорічних свят і наступного нересту – додати консервант (Е200) і розфасувати під вакуумом в герметичну пластикову або скляну упаковку. Можна виготовити лососеву ікру і без консерванту, але зберігатися вона буде тільки чотири місяці. Ікра зберігається дванадцять місяців без глибокої заморозки за умови додавання в неї консерванту сорбінової кислоти. Такий делікатес можна купувати цілий рік. Консервант в ікрі – не наша примха, а необхідність, викликана особливостями продукту.
Ми ретельно стежимо за якістю ікри лососевих і гарантуємо корисність здобутого Вами делікатесного продукту харчування.

Ікра не містить різних хімічних консервантів

Гексаметілентетрамін (уротропін), Варекс-2, ЛІВ-7, Корал, Бензоат натрію, Борна кислота, Бура, Боракс – (Е209, Е211, Е214, Е215, Е216, Е217, Е218, Е219, Е239) про всі види консервантів які додаються в лососеву ікру. Дізнайтеся більше про консерванти
Тільки справжня ікра по-справжньому смачна і приносить користь Вам і Вашій родині, гарантує справжнє задоволення смаком, дає силу і енергію.

Виробник: Меридіан, Тунайча, Буревісник, Парс, Витязь, Даги і ін.
Сировина для виробництва: далекосхідна лососева риба кета (Oncorhynchus keta).
Вилов: дикий.
Зовнішній вигляд: ікра одного виду риб, ікринки чисті, цілі (відсутність луснутих зерен), зерно в зерно, насичений і однорідний колір, без плівок і згустків крові.
Консистенція: ікринки однакові за розміром і кольором, пружні, з ледь вологою і сухою поверхнею, розсипчасті (відокремлюються одне від одної), при натисканні легко лопаються і утворюється сік з приємним смаком. характерний ікрі даного виду риб.
Смак: приємний аромат з щільною маслянистої оболонкою ніжний і вишуканий, характерний ікрі порід лососевих кети (без сторонніх присмаків, різкого рибного запаху і гіркуватості), вважається найбільш якісною і смачною з усіх видів лососевої ікри.
Оболонка зерна:  середньої щільності, трохи щільніше ніж у горбуші, не залишає в роті залишки оболонки зерна (не шкурить).
Розмір зерна: 6-7 мм.
Колір зерна: від бурштинового до оранжевого.
Кількість ікринок в рибі: 3700 шт.
Посол: малосольний.
Стан: охолоджена.
Пакування: герметична упаковка в пластик зі скретч – замком і кришкою, завдяки якій зручно зберігати ікру після її відкриття.
Консервант: Е-200 (сорбінова кислота – витяжка з горобини) сприяє кращому збереженню щільності оболонки (сухості) ікри і смакових якостей в процесі її зберігання, 100% натуральний та корисний
Склад: ікра кети, сіль, сорбінова кислота.
Умови зберігання:
Температура зберігання: від – 4°С до – 2°С.
Термін зберігання: 12 месяців.
Температура зберігання: + 4°С.
Термін зберігання: 1 месяць.

Харчова та енергетична цінність ікри кетової: в 100 г продукту.
білок: 31,5 г;
жир: 13,2 г;
вуглеводи: 1 г;
вітамини: А — 0,45 мг; В1 — 0,55 мг; В2 — 0,42 мг; РР — 1,5 мг; С — 2,4 мг;
калорийність: 249 ккал.